Снимка БулфотоЦвета Караянчева отново влезе в словесна престрелка с депутат на

...
Снимка БулфотоЦвета Караянчева отново влезе в словесна престрелка с депутат на
Коментари Харесай

Караянчева към Павел Шопов: Сложете си маската, застрашавате колегите около себе си, като не носите маска

Снимка Булфото

Цвета Караянчева още веднъж влезе в словесна престрелка с депутат на Атака. Поводът е прочут - Павел Шопов беше без маска в Народното събрание.  Носенето на защитна маска в Народното събрание още веднъж стана мотив за пререкания. Караянчева направи забележка на Павел Шопов че още веднъж не е покрил лицето си. Тя се възмути, че не знае към този момент по какъв начин да го накара да съблюдава правилото.

Коментарът бе изработен малко преди Шопов да се качи на пленарната естрада и да направи изявление за Закона за защита на конкуренцията. Атакистът пък отвърна на Караянчева, че си е махнал маската, тъй като е взел думата. Това не е първият път, в който се прави забележка на Шопов за неносене на маска. 

" Когато АТАКА пристигна на власт, а това ще случи, ще отменим Закона за защита на конкуренцията ", сподели всъщност Шопов. 

" Сложете си маската, стерилизация! ", подреди след него Караянчева.

" Г-н Шопов, застрашавате сътрудниците към себе си, като не носите маска ", предизвести тя и изиска квесторите да дадат маска на депутата.

Малко преди началото на днешното съвещание, имаше поименно броене. Кворумът обаче бе обезпечен и съвещанието започва по признатата към този момент стратегия, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР